Olands FF F01

Referat: Häverödals SK F01/02 - Olands FF F01

Duktiga Olands på besök i 4:e omgången och det blev en jämn match ikväll.
Olands trillar boll fint så vi fick verkligen bekänna färg idag.

Själva har vi svårt att få till något ordnat spel i början och det tar bara 3 min innan deras duktiga nr 15 kan dundra in den i bortre från vänster kanten. Helt otagbart för Bella i målet
Sen får vi bättre fart på benen och kan återta kommandot på mitten där OFF är otroligt starka.
0-2 kommer efter 25 men vi repar på oss snabbt och i minuten efter slår Smilla en fin boll till Amanda och vi är tillbaks i matchen. Sen får vi en skada på vår kapten Lisa och vi får hoppas det inte är något allvarligt. Krya Lisa!
Svårstoppade nr 15 gör sitt tredje för kvällen och kan strax innan paus göra 1-3.
Bästa tänkbara start i andra när Thelma Y slår en fin genomskärare till Alva L som reducerar snyggt till 2-3.
Resten av matchen jobbar vi stenhårt och skapar ändå 2-3 chanser till kvittering. OFF har också många chanser att döda matchen men det blir inga mer mål i matchen.

Bra jobbat tjejer och vi gör en mycket bra insats mot ett starkt och spelskickligt Olands.
Vi tar med oss andra halvlek och kul att Bella kommit igång igen.

Träning på Fredag 17:30 - 19 inför nästa veckas tuffa schema med 3 matcher.